Franchise

Franchise Sverige
Bli franchisetagare hos Pizzabakeren! 

Nordens största pizzakedja expanderar i Sverige och söker franchisetagare. Idag finns närmare 200 Pizzabakeren bagerier i Norden och kedjan växer snabbt. I Sverige finns för närvarande 16 Pizzabakeren bagerier från Lund i söder till Luleå i norr. Kedjan bygger på franchise och franchisegivare i Sverige är Pizzabakeren Invest Sverige AB. Vi växer vidare och söker franchisetagare i hela landet.

Vad är Pizzabakeren?

Pizzabakeren fokuserar på att leverera den bästa och mest prisvärda pizzan på marknaden. Vi erbjuder kunderna ett sortiment unika pizzor med tillbehör. Vi gör inget annat och är proffs på pizza. De spröda pizzabottnarna bakas dagligen efter eget unikt recept och tillverkas i tre olika storlekar. Våra ställer höga krav på att alla våra ingredienser ska vara av högsta kvalitet och alltid generöst tilltaget. Vi använder svenskt kött, svensk kyckling och färska grönsaker. Vi leverera mycket mat av hög kvalitet för pengarna, en PB pizza smakar mer än den kostar. 

Grunden för verksamheten är Take-away, egen avhämtning och utkörning med egna bilar. Kunden har också självklart möjlighet att äta på plats i våra restauranger. Vi serverar pizzan färdigslicad på korgunderlägg tillsammans med de tillbehör som önskas. 

Vi strävar efter lokaler med hög tillgänglighet för kunden. Det ska vara lätt att stanna till och hämta upp de förbeställda pizzorna. Vi söker efter lägen i utkanten av stadskärnorna där människor bor och verkar. Lokalytan kan variera mellan 60 och 125 m2.

Konceptet bygger på enkelhet och erbjuder franchisetagaren en lätthanterlig verksamhet. Dessutom är verksamheten mycket kostnadseffektiv då konceptet inte kräver speciella restauranginstallationer eller utbildade pizzabagare. 

Franchisetagare i Pizzabakeren

Det är enkelt att komma igång. Du får tillgång till ett framgångsrikt väl utprovat och komplett affärskoncept bestående av produkter, driftsystem, marknadsföring, inköpskanaler samt fortlöpande support. Det krävs inga speciella förkunskaper eller tidigare erfarenhet av att ha arbetat med pizza då komplett utbildning sker från start. Vi förutsätter att du är lokalt förankrad på din ort och att du har tillgång till en lokal med ett läge som passar för Pizzabakerens verksamhet. Vi är med och kvalitetssäkrar lokalen innan hyresavtal med fastighetsägaren signeras. 

Vad behöver du för att kunna bli franchisetagare i Pizzabakeren?

Vi söker driftiga personer som redan är eller vill bli entrepenörer och som ser möjligheterna i att vara med och expandera Pizzabakeren i Sverige. Vi arbetar och tänker långsiktigt med femåriga franchiseavtal. Verksamheten ska drivas i aktiebolagsform.  

Vad kan du förvänta dig? 

Pizzabakerens koncept är enkelt. Vi bakar och marknadsför kvalitetspizza. Enkelheten och de goda pizzorna har lett till att företaget är mycket framgångsrikt. Vill du etablera ditt eget pizzabageri inom ramen för konceptet blir du egen företagare och samtidigt en del av en etablerad kedja. 

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan och skicka in det till oss så kontaktar vi dig inom kort. 

Vi ser fram emot att höra av dig!

Gift / Sambo