Franchise

 

Franchise Sverige

Bli franchisetagare hos Pizzabakeren! 

Norges största pizzakedja expanderar i Sverige och söker franchisetagare. Pizzabakeren etablerades 2003 i Stavanger, Norge, kedjan har sedan dess vuxit snabbt. Idag finns närmare 200 Pizzabakeren bagerier i Norden. I Sverige finns vi idag i Uppsala, Västerås, Luleå, Stockholm, Motala och Örebro. Ytterligare ett antal planeras att öppna under 2018. Förra året bakade och levererade vi fler än 5 miljoner pizzor! Pizzabakerens är den ledande pizzakedjan i Norden.

 

Vad är Pizzabakeren?

Pizzabakeren erbjuder ett sortiment unika pizzor med tillbehör. De spröda pizzabottnarna bakas dagligen efter eget recept och tillverkas i tre olika storlekar. Toppingen är av högsta kvalitet och alltid generös. Vi använder enbart svensk kyckling och svenskt kött. Pizzorna gräddas i italienska bandugnar innan de levereras rykande färska till kunden.

 

Verkamheten bygger framförallt på Take-away d.v.s. avhämtning och även utleveranser med eget fordon. Detta kräver att lokalen ligger så att den är lättillgänglig för kunderna. Vi strävar inte efter AAA-lägen utan föredrar lokaler i utkanten av citykärnor i anslutning till där människor bor.

 

Konceptet bygger på enkelhet och erbjuder franchisetagaren en lätthanterlig verksamhet. Dessutom är verksamheten mycket kostnadseffektiv då konceptet inte kräver speciella restauranginstallationer. Fokus är att leverera de godaste pizzorna till rimliga priser under devisen "Pizzor som smakar mer än de kostar".

 

Franchisetagare i Pizzabakeren
Det är enkelt att komma igång. Du får tillgång till ett framgångsrikt väl utprovat och komplett affärskoncept bestående av produkter, driftsystem, marknadsföring, inköpskanaler samt fortlöpande support. Det krävs inga speciella förkunskaper eller tidigare erfarenhet av att ha arbetat med pizza då komplett utbildning sker från start. Vi förutsätter att du är lokalt förankrad på din ort och att du har tillgång till en lokal med ett läge som passar för Pizzabakerens verksamhet. Lämplig storlek är mellan 75-125 m2. Vi är med och kvalitetssäkrar lokalen innan hyresavtal med fastighetsägaren signeras. 

  

Vad behöver du för att kunna bli franchisetagare i Pizzabakeren?
Vi söker driftiga personer som redan är eller vill bli entrepenörer och som ser möjligheterna i att vara med och expandera Pizzabakeren i Sverige. Vi arbetar och tänker långsiktigt med femåriga franchiseavtal. Verksamheten ska drivas i aktiebolagsform.  

 

Vad kan du förvänta dig? 

Pizzabakerens koncept är enkelt. Vi bakar och marknadsför kvalitetspizza. Enkelheten och de goda pizzorna har lett till att företaget är mycket framgångsrikt. Vill du etablera ditt eget pizzabageri inom ramen för konceptet blir du egen företagare och samtidigt en del av en etablerad kedja. Några fakta;

  • Drygt 50% av bagerierna är lönsamma redan under etableringsåret
  • Samtliga är lönsamma efter att ha varit i drift 2 år
  • Den genomsnittliga årliga omsättningsökningen är 10-15%                                                                   

Nästa steg

Kontakta någon av oss för en genomgång av förutsättningarna och för att vi ska kunna lära känna dig och dina ambitioner. 

Intresserad? Du är välkommen att kontakta:

Huvudkontor: 08 99 94 74

E post: post@pizzabakeren.se 

 

 

Vi ser fram emot att höra av dig!